Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Бујар Османи Министер Министерство за надворешни работи

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Куќа со двор 11.000.000 400 м2 Скопје 2012 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила - ауди а6 2004/2012 Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи Имот на брачен другар плата 55.000 месечно
Други приходи Имот на родители пензија 15.000 месечно
Долгови Личен имот Заем 1.660.000 2012 -
Долгови Личен имот Кредит 3.690.000 2012 2032

 Назад