Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 5160 резултати
Име Презиме Функција Институција Преглед
МаринаАбрашеваСудијаОсновен суд СтрумицаПрегледај
АзизАвдиЧлен на советОпштина Чучер-СандевоПрегледај
БесникАвдијаСудијаОсновен суд Скопје 2Прегледај
СалиАвдулиЧлен на советОпштина АрачиновоПрегледај
ПајоАвировиќАмбасадорАмбасада на РМ во Државата ИзраелПрегледај
ВладанкаАвировиќПратеникСобрание на Република МакедонијаПрегледај
ВладанкаАвировиќПратеникСобрание на Република МакедонијаПрегледај
ФеимАвмедовскиЧлен на советОпштина Центар ЖупаПрегледај
АфетАвмедоскиЧлен на советОпштина ДебарПрегледај
АнелАвмедоскиЧлен на управен одборЈЗУ Здравствен дом СтругаПрегледај
ЃорѓиАврамовПретседател на надзорен одборДруштво фабрика за шински возила “Велес“, ДООЕЛПрегледај
ТониАврамовЧлен на советОпштина ГевгелијаПрегледај
МајаАврамоваСудијаОсновен суд ГевгелијаПрегледај
СоњаАврамовскаЧлен на советОпштина ДелчевоПрегледај
КатеринаАврамовскаЧлен на надзорен одборЈП за железничка инфрастуктура „МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ“Прегледај
БилјанаАврамовска Ѓореска Член на надзорен одборАкционерско друштво за Приредување игри на среќа АД.-СкопјеПрегледај
ЦанеАврамовскиЧлен на советОпштина МогилаПрегледај
ЖивкоАврамоскиСудијаОсновен суд СтругаПрегледај
ТрајанкаАврамоскиЧлен на управен одборЈУ Државен испитен центарПрегледај
МомчилоАврамоскиПратеникСобрание на Република МакедонијаПрегледај
 Претходно  Следно

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...