Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Рамије Абдурахими-Цара Судија Управен суд на Република Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Земјоделско земјиште 1.845.000,00 денари 2.500 м2 село Долно Палчиште, Тетово 1989 - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Куќа со двор 18.450.000,00 денари 474 м2 со 2.000 м2 село Долно Палчиште, Тетово 1989 - Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на родители Шума 922.500,00 денари 5.000 м2 село Долно Палчиште, Тетово 1989 - Стекнување со наследство
Недвижен имот недал податок Стамбена зграда 299.000,00 евра 560 м2 Дортмунд, Република Германија 2016 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 1.525.200,00 денари Фолксваген Пасат 2017/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Благородни метали 922.500,00 денари Златен накит -/- Стекнување на друг начин
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 307.500,00 денари Фолксваген Голф 5 2004/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Имот на брачен другар Девизен депозит EUR 100.000,00 Шпаркасе банка 2016 Стекнување со договор за купопродажба

 Назад