Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Реси Абдурахмани ВД Директор Агенција за стокови резерви

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Куќа за одмор 1.500.000,00 денари 120 м2 Попова Шапка 2013 1/1 Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Личен имот Куќа со двор 9.000.000,00 денари 150 м2 со 325 м2 Тетово 1980 1/1 Стекнување со наследство
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 420.000,00 денари Фолксваген Голф 5 2005/2010 Стекнување со договор за купопродажба

 Назад