Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Анеса Абдули Сејдиу Член на совет Општина Маврово и Ростуше

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Објект 1.500.000,00 37 м2 Р.Македонија 2008 1/1 Стекнување со наследство
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 140.000,00 Фолксваген поло 2002/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на родители Моторни возила 210.000,00 Опел Астра 1.4 2002/2008 Стекнување со договор за купопродажба

 Назад