Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 5160 резултати
Име Презиме Функција Институција Преглед
АлајдинАбазиЧлен на управен одборНационална агенција за нуклеарни технологииПрегледај
ИсламАбазиЈавен обвинителВишо јавно обвинителство ГостиварПрегледај
МехмединАбазиЧлен на советОпштина ТеарцеПрегледај
ЗекоАбазиЗаменик на директорКомисија за односи со верски заедници и религиозни групиПрегледај
РефетАбазиЧлен на управен одборЈЗУ Здравствен дом „Д-р Русе Бошковски“ - РостушеПрегледај
ОручАбазовскиСудијаОсновен суд ДебарПрегледај
СаитАбазоскиЧлен на управен одборЈП за водоснабдување “Студенчица“Прегледај
КенанАбдиЧлен на советОпштина СтуденичаниПрегледај
НебиалАбдииСудија - поротникОсновен суд ТетовоПрегледај
ЉумнушеАбдиљиЧлен на советОпштина ЛипковоПрегледај
ЏелалАбдиуЧлен на управен одборНационален парк Маврово Маврови АновиПрегледај
ЕролАбдулаиСудијаОсновен суд Скопје 2Прегледај
АмирАбдулаиСудијаАпелационен суд СкопјеПрегледај
РемзиАбдулахиДиректор на поштенски операцииАД за поштенски сообраќај “МАКЕДОНСКА ПОШТА“Прегледај
ИсметАбдулиЧлен на одборЈУ Национален Парк МавровоПрегледај
ФадилАбдулхалимиЧлен на советОпштина ТеарцеПрегледај
ЏеваидеАбдуљиСудија - поротникОсновен суд ТетовоПрегледај
РамијеАбдурахими-ЦараСудијаУправен суд на Република МакедонијаПрегледај
РесиАбдурахманиВД ДиректорАгенција за стокови резервиПрегледај
ЛоретаАбрашеваСудијаОсновен суд СтрумицаПрегледај
 Следно

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...